Όχι τόση Δημοκρατία ρε παιδιά: To facebook απαγόρευσε ανάρτηση του Candiadoc για το πάρτι Αυγενάκη με το δημόσιο χρήμα!

Είναι αδιανόητο, αλλά είναι απολύτως αληθινό ως τραγική πραγματικότητα στην “Ελλάδα που γέννησε τη Δημοκρατία”… Το facebook απαγορεύει στο Candiadoc να προωθήσει αντικυβερνητικά θέματα τα οποία προβάλλει και μάλιστα με αποδείξεις και μετά από έρευνα και την παρουσίαση επίσημων εγγράφων!

Χθες διαμορφώσαμε μια προωθημένη ανάρτηση στο facebook για το θέμα με τα κονδύλια από τα κρατικά ταμεία που ρίχνει ο Λευτέρης Αυγενάκης στην προεκλογική του δράση.

Δείτε:

Πάρτι Αυγενάκη με το δημόσιο χρήμα: Eκλογική εκστρατεία με χρήμα του κράτους! – Σπατάλη 10δων χιλιάδων € μόνο τον Απρίλιο! (έγγραφα)

Κι όμως το ελληνικό τμήμα του facebook, διέκρινε ότι ένα δημοσίευμα στο οποία παρουσιάζονται δεκάδες έγγραφα, επίσημες αποφάσεις με υπογραφές και σφραγίδες, παραβιάζει (!) τους όρους της κοινότητας! Και μας “προειδοποίησε” ότι αν κάνουμε και άλλα τέτοια μπορεί και να απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός μας!

Ακολούθως απέρριψε και την ένσταση που κάναμε και… τελεσίδικα απέκρυψε την είδηση για τον κ. Αυγενάκη!

Όχι τόση Δημοκρατία ρε παιδιά, δεν την αντέχουμε…

Δε συνδέουμε τα γεγονότα, απλά παραθέτουμε το γεγονός ότι λίγες ώρες αργότερα χάκερς επιτέθηκαν στη σελίδα του Candiadoc.gr, εμποδίζοντας για ώρες να ανεβάζουμε ειδήσεις, ενώ ακόμα και τώρα πρέπει να αντιμετωπίσουμε διάφορα προβλήματα…

Δείτε:

Το Candiadoc ενοχλεί και έπιασαν δουλhttps://www.candiadoc.gr/2023/04/29/to-candiadoc-enochlei-epiasan-doyleia-oi-cha/ειά οι χάκερς! – Παρά τα σοβαρά προβλήματα, είμαστε εδώ!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί